FRANCIZA SPARTAN - O AFACERE DE SUCCES
FRANCIZA SPARTAN
O AFACERE DE SUCCES
Rețeaua SPARTAN oferă oportunitatea de dezvoltare a unei afaceri în franciză, punând la dispoziție toate informațiile și procedurile necesare pentru a deschide propriul tău restaurant.
Mai mult de 79 locații în total, proprii și francize:
DE CE O FRANCIZĂ SPARTAN?
Sistemul de franciză SPARTAN este unul performant și flexibil având următoarele avantaje:

BRAND RECUNOSCUT
Brandul este unul recunoscut în rândul clienților și din ce în ce mai apreciat de către aceștia. Fiind un brand în ascensiune și business-ul tău va fi tot în ascensiune.

REȚEA PUTERNICĂ DE RESTAURANTE
Datorită experienței acumulate în cele peste 30 de locații, vei avea parte, în permanență, de suportul și know-how-ul cel mai recent și aplicabil business-ului tău.

PRODUSE DIVERSIFICATE ȘI UNICE
Souvlaki-ul de la Spartan, în acest mod de preparare și cu exact același gust îl găsești doar într-un restaurant Spartan. Gama largă de produse poate satisface orice dorință.

GESTIONAREA SIMPLIFICATĂ A AFACERII ȘI SUPORT PERMANENT
Este o afacere la cheie în care primești toate instrumentele pentru un management eficient

TRAINING INIȚIAL ȘI ULTERIOR
Ești instruit minim 2 luni de către echipa centrală Spartan, în vederea dobândirii cunoștintelor necesare referitoare la procedurile și standardele interne. După aceea, poți să participi la instruiri periodice.

DESIGN
Designul restaurantelor este unul primitor și inovativ. Te vom susține în această direcție prin echipa noastră de specialiști în design.
CE CONDIȚII ÎNDEPLINEȘTE VIITORUL FRANCIZAT?
Accentuăm și prețuim colaborarea amiabilă, în care ambele părți să contribuie la creșterea brandului Spartan.
Iată ce așteptări avem de la un viitor francizat:
✓ Să fi gustat cel puțin o dată din mâncarea noastră – Este nevoie să îți placă ție înainte de a oferi mai departe.
✓ Să te implici în management – Cei mai de succes francizați sunt cei care gestionează afacerea, cel puțin pe perioada primului an.
✓ Să ai spirit antreprenorial – Practic să fii o persoană proactivă, responsabilă, orientată către soluții.
✓ Să îți pese de clienți – Ei sunt motorul acestei afaceri așa că este important să îți dorești să le oferi cea mai bună experiență.
✓ Să îți pese de angajați – Persoanele cu care poți realiza această afacere sunt colegii tăi din Restaurant. Alături de ei ne îndeplinim misiunea.
Ai reușit să le bifezi pe toate? Perfect! Hai să vedem care este următorul pas spre a deveni francizat.
Accentuăm și prețuim colaborarea amiabilă, în care ambele părți să contribuie la creșterea brandului Spartan.
Iată ce așteptări avem de la un viitor francizat:
✓ Să fi gustat cel puțin o dată din mâncarea noastră – Este nevoie să îți placă ție înainte de a oferi mai departe.
✓ Să se implice în management – Cei mai de succes francizați sunt cei care gestionează afacerea, cel puțin pe perioada primului an.
✓ Să aibă spirit antreprenorial – O persoană proactivă, responsabilă, orientată către soluții.
✓ Să îi pese de clienți – Ei sunt motorul acestei afaceri așa că este important să îți dorești să le oferi cea mai bună experiență.
✓ Să îi pese de angajați – Persoanele cu care poți realiza această afacere sunt colegii tăi din Restaurant. Alături de ei ne îndeplinim misiunea.
Ai reușit să le bifezi pe toate? Perfect! Hai să vedem care este următorul pas spre a deveni francizat.
CUM SĂ DEVII FRANCIZAT SPARTAN?
Pasul 1
Analiza locației unde va fi viitorul restaurant SPARTAN
Locația dvs. trebuie să aibă o expunere stradală generoasă sau să fie poziționată foarte bine într-un centru comercial. Locația dvs. trebuie să aibă o deschidere de minim 6 metri.
Dimensiunile unui restaurant Spartan:
– 80 – 100 MP utili în Mall-uri în zonele de Food Court (plus depozit 20 MP)
– 130 – 250 MP în zonele stradale intens circulate
Pasul 2
Depunerea unei cereri de franciză fie prin email fie prin completarea formularului
– denumirea societății comerciale, adresa viitoarei locații și amplasarea, detalii despre persoana care se va ocupa de locația francizată
– detalii despre locație cu minim 8 fotografii din interior și din exterior
Pasul 3
Costurile francizei SPARTAN RESTAURANT în Europa
– de la 250 000 Euro:

– investiția în amenajarea restaurantului, echipamente, semnalistică, stocuri, uniforme, decoruri. (aprox. 2500 E / mp)
– 25.000 Euro: taxa de franciză
– 6% din vânzări: redevență lunară
– 2% din vânzări: Buget de marketing național
– 2% din vânzări: Buget de marketing local
Toate sumele sunt fără TVA.
Costurile francizei SPARTAN RESTAURANT în România
– de la 110 000 Euro:

– investiția în amenajarea restaurantului, echipamente, semnalistică, stocuri, uniforme, decoruri. (aprox. 1000 E / mp)
– 15.000 Euro: taxa de franciză
– 8% din vânzări: redevență lunară
– 1% din vânzări: Buget de marketing național
– 1% din vânzări: Buget de marketing local
Toate sumele sunt fără TVA.
Costurile francizei SPARTAN
DRIVE în România
– de la 83 500 Euro:

– investiția în amenajarea locației, echipamente, semnalistică, stocuri, uniforme, decoruri
– 10.000 Euro: taxa de franciză
– 8% din vânzări: redevență lunară
– 1% din vânzări: Buget de marketing național
– 1% din vânzări: Buget de marketing local
Toate sumele sunt fără TVA.
Completează formularul de mai jos
Necompletarea corectă şi completă a tuturor întrebărilor ne va pune în situaţia să nu vă putem răspunde, întrucât nu avem suficiente informaţii.